SEZÓNNÍ ZIMNÍ MENU 2019/2020

česká i mezinárodní kuchyně

PŘEDKRMY / STARTERS

TARTAR Z LEHCE UZENÉHO LOSOSA s avokádem, hořčično-koprovým dipem, toust z bílého pečiva
Tartar from smoked salmon with avocado, mustard-dill sauce and white bread toast
159 Kč

CARPACCIO Z PEČENÉ ŘEPY s praženými piniovými oříšky, kozím sýrem a toust z bílého pečiva
Carpaccio from baked beetroot with pine nuts, goat cheese, white bread toast
129 Kč

HOVĚZÍ CARPACCIO s parmezánem a rukolou připravíme výhradně z čerstvé svíčkové s bazalkovým pestem a čerstvě rozpečenou bílou bagetou s bylinkovým máslem
Beef carpaccio with rockett, served of fresh sirloin, basil pesto, fresh baked baguette and butter
169 Kč

HOVĚZÍ PIKANTNÍ TATARÁK (150g) s křepelčím vejcem, kaparou, topinkami a česnekem
Spicy beef tartar, chopped from beef sirloin goes with quail egg, kapari, fried bread toast and garlic
235 Kč

RESTOVANÁ KACHNÍ JÁTRA s rozmarýnem na pečeném jablečném ragú s chilli a rozpečenou bagetou
Duck liver with rosemary roasted on baked apple and chilli ragout, freshly baked baguette
135 Kč

POLÉVKY / SOUPS

KRÉMOVÁ KULAJDA S VEJCEM 63° A RESTOVANÉ LIŠKY
Creamy clasic czech soup with egg 63° and roasted mushrooms
85 Kč

SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR s kořenovou zeleninou a játrovými knedlíčky
Beef broth with vegetables and herb croutons with liver dumplings
69 Kč

SALÁTY / SALADS

CHILLI KALAMÁRY V PANKO STROUHANCE s granátovým jablkem, marinovanou červenou cibulkou a limetkovým dresinkem na variaci listových salátů s rukolou a polníčku
Crispy fried chilli calamari with pomegranate, marinated red onion and lime dressing served on a mixed leaves salad with rocket and watercress
190 Kč

RUKOLOVÝ SALÁT marinovaný javorovo-jablečným dresinkem s pomerančem, grilovaným sýrem Brie a praženými piniovými oříšky
Rockett salad marinated in maple -apple dressing, orange, grilled brie cheese and roasted pine nuts
154 Kč

FARMÁŘSKÝ SALÁT S GRILOVANOU PANCETOU, grenaile, vejce na měkko, fazolky, kukuřice, červená cibule, cherry rajčata a hořčičný dresink
Farmer salad with grilled pancetta, egg, beans,corn, red onion, cherry tomatoes and mustard dressing
175 Kč

PLÁTKY VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO ROŠTĚNCE (Urugvaj 100g) variace trhaných salátů s hořčično-balsamikovým vinaigrette
Mixed varieties of lettuce with slices of roasted strip-loin steak and mustard-balsamic dressing 
169 Kč

GRILOVANÝ SASHIMI TUŇÁK s avokádem na směsi salátů z polníčku, římského a roso marinovaný mrkvovo-zázvorovým dresinkem, karotka, dýňová a sezamová semínka
Grilled shashimi tuna with avocado and mix of water lettuce and rome salad, carrot-ginger dresssing
195 Kč

GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR S PEČENOU DÝNÍ na míchaném listovém salátu s červenou pečenou řepou, pomerančový dresink a pražená dýňová semínka
Gratinated goat cheese with baked pumpkin on a mixed leaves salad with beetroot, orange dressing and toasted pumpkin seeds
185 Kč

SALÁT CAESAR s grilovanými kousky kuřecích prsíček (100g), ančovičkový dresing, krutony z bílého pečiva, slaninový chips, parmezán
Caesar salad with slices of chicken breasts, rome salad, anchovies dressign,white bread croutons, bacon and parmesan cheese
159 Kč

SALÁT Z PEČENÉ ČERVENÉ ŘEPY se sýrem feta a čerstvou bazalkou, koření, panenský olivový olej, balsamiková redukce s citrónem a sezamem
Salad of baked beetroot with feta cheese and fresh basil spice, virgin olive oil, balsamic reduction with lemon and seasam
145 Kč

RYBY / FISH

STEAK Z ČERSTVÉHO LOSOSA (180g) NA DOMÁCÍCH TAGLIATELLE s čerstvými listy špenátu, cherry rajčaty, česnekem a bílým vínem
Fresh salmon steak served on tagliatelle with spinach, cherry tomatoes, garlic and white wine
275 Kč

CANDÁT S BRAMBOROVOU KRUSTOU (180g) na celerovém mousseline a bylinkovou pěnou
Zander fish with potato crust on celery mousseline and herbal foam
239 Kč

TĚSTOVINY / PASTA & RISOTTO

HRÁŠKOVÉ KRÉMOVÉ RISOTTO s restovaným cukrovým hráškem, zjemněné máslem a parmezánem
Cream risotto with roasted peas, chopped parsley and parmesan cheese
165 Kč

SPAGHETTI Z ČERSTVÉ PASTY S RESTOVANOU CUKETOU, RICOTOU a vepřová panenka sous vide (80g)
Spaghetti from fresh paste,with rested cook, ricot, pork tenderloin sous vide
195 Kč

AGLIO E OLIO PEPERONCINI SPAGHETTI Z ČERSTVÉ PASTY s pancettou, sušenými rajčaty, čerstvá bazalka, parmesan
Spaghetti Aglio e Olio Peperoncini from fresh paste, pancetta, parmesan
195 Kč  

HLAVNÍ CHODY / MAIN COURSES

POMALU PEČENÁ ŘETÍZKOVÁ ŽEBRA (500g)
pomalu pečená vepřová zadní řetízková žebra v naší chilli-medové marinádě s čerstvě rozpečenou bagetou, sýrovou omáčkou, pikantní zeleninovou salsou a zeleninovými hranolky
Pork ribs slowly roasted in chilli-honey marinade with freshly baked, baguette cheese sauce and spicy vegetble salsa, fried vegetable chips

NEBO / OR

s pečenou bramborou ve slupce se zakysanou smetanou, sýrem chedar a praženou anglickou slaninou, trochou chilli papriček, jarní cibulkou a BBQ omáčkou
with baked jacked potato filled with sour cream, cheddar cheese bacon, chilli pepper, greeen onion and BBQ sauce
268 Kč

BALL-TIP STEAK (USDA CHOICE) (200g) pečené grenaile, pepřová omáčka, grilovaná keříková rajčata
served with roasted grenaile potatoes, creamy pepper sauce and grilled cherry tomatoes
385 Kč

VEPŘOVÝ T-BONE STEAK (300g), grilovaný kukuřičný klas, pečená brambora ve slupce ze zakysanou smetanou a barbeque omáčka
Pork T-Bone steak, served grilled corn on a co, baked potato with sour cream and BBQ sauce
335 Kč

VYZRÁLÝ STEAK STRIP LOIN z urugvajského býka (200g) na glazírované zelenině s bramborovým tartiflette a silnou koňakovou omáčkou
Matured Strip loin steak from uruguayan bull goes with grilled vegetables with tartiflette potatoes and kognac sauce
3799 Kč

FLANK STEAK (200g) s glazírovanou karotkou, celerové pyré, omáčka z portského s rozinkami a restované grenaile s nakládanou cibulí
Flank steak with griled carrot, celaric purre, porto wine sauce raisins, rosted potatoes in peel and pickled onion
335 Kč

GRILOVANÝ SUPREME Z KUŘETE NA PEČENÉ PODZIMNÍ ZELENINĚ a grenailÍch, citrónová omáčka s pažitkou
Grilled chicken breast on a baked autumn vegetagle and grenaile potatoes, lemon sauce with chives
259 Kč

KANČÍ RAGU NA ČERVENÉM VÍNĚ s žampiony a stříbrnými cibulkami na krémové polentě, pečená dýně na tymiánu
Wild boar ragout with red wine, champignon mushrooms and pickled onions, served with creamy polenta and baked pumpkin with thyme
265 Kč

PANENSKÁ SVÍČKOVÁ (200g) PEČENÁ V PANČETĚ, bramborové tartiflete a omáčka z lesních hříbků
Pork tenderloin roasted in pancetta, tartiflette potatoes and sauce of wild mushrooms
265 Kč

STAROČESKÁ HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ (150g) s brusinkami variací domácích knedlíků
Beef sirloin in tradition czech sweet vegetable sauce with cream, cranberries and variety of home made dumlings
210 Kč

LÍČKA Z HOVĚZÍHO (180g) pomalu dušená v červeném víně s listovým s listovým špenátem a smaženými špekovými knedlíčky
Beef cheeks slowly stewed in red wine, spinach and fried lard dumplings
219 Kč

SMÍCHOVSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ (150g) se strouhaným křenem, červenou cibulí a karlovarským knedlíkem
Local beef goulash with grated horseraddish, red onion and karlovarský dumplings
195 Kč

DEZERTY / DESSERTS

STAROČESKÝ TRHANEC S KARAMELIZOVANOU HRUŠKOU vlašskými ořechy, rumovými rozinkami, nok zakysané smetany
Old Czech ripped pancake with caramelized pear, walnuts and rum flavored raisins
119 Kč

SOUFFLÉ Z HOŘKÉ ČOKOLÁDY, vanilková zmzlina, drcené ořechy a maliny sušené mrazem
Dark chocolate soufflé with vanilla ice-cream, crushed hazelnuts and freeze-dried raspberies
125 Kč

VANILKOVÉ CRÉME BRULÉE a lesní ovoce
Vanilla creme brule, forest berries
115 Kč

DORTY DLE DENNÍ NABÍDKY
Daily menu cake

CHUŤOVKY / SNAPS

PEČENÁ KUŘECÍ KŘÍDLA (600g) marinovaná ve sweet chilli, Coleslaw salát a rozpečená bageta
Chicken wings made in sweeet-chilli marinade, coleslaw salad and baguette
255 Kč

NAŠE SMAŽENÉ LUPÍNKY z brambor a kořenové zeleniny se sýrovou omáčkou a zeleninovou pikantní 
Home made fried potato and vegetable chips with cheese sauce and spicy vegetable salsa
79 Kč

PRAŽENÉ MANDLE SE SOLÍ
Roasted almonds with salt
75 Kč

Restaurace s koktejlovým barem BackDoors Praha Smíchov. Česká i mezinárodní kuchyně. V baru více než 400 druhů prémiového alkoholu. Koktejlové menu v duchu 30.let. Živé kapely v rytmu blues jazz, funk, deejays deep house, funk sety. BackDoors je ideální pro firemní večírky a setkání, posezení s přáteli nebo rodinnou oslavu. česká i mezinárodní kuchyně česká i mezinárodní kuchyně česká i mezinárodní kuchyně

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.